vendor/uvdesk/support-center-bundle/Resources/views/Knowledgebase/category.html.twig line 1

Open in your IDE?
  1. {% extends "@UVDeskSupportCenter/Templates/layout.html.twig" %}
  2. {% block title %}{{category.name}}{% endblock %}
  3. {% block ogtitle %}{{category.name}}{% endblock %}
  4. {% block twtitle %}{{category.name}}{% endblock %}
  5. {% block metaDescription %}{{category.description}}{% endblock %}
  6. {% block metaKeywords %}{{uvdesk_service.createConentToKeywords(category.description)}}{% endblock %}
  7. {% block body %}
  8.     <div class="uv-paper-article">
  9.         <div class="uv-paper-section">
  10.             <section>
  11.                 <h1 class="uv-folder-title" data-count="{{articlesCount}} {{"Articles"|trans}}">{{category.name}}</h1>
  12.                 <p>{{category.description}}</p>
  13.             </section>
  14.             <section class="uv-margin-top-30">
  15.                 <h4>{{'ARTICLES'|trans}}</h4>
  16.                 {% if articles %}
  17.                     <ul>
  18.                         {% for article in articles %}
  19.                             {#<li> {% if article.stared %}<span class="uv-icon-star uv-pre"></span>{% endif %} <a href="{{path('helpdesk_knowledgebase_read_article', {'article': article.id})}}">{{article.name}}</a></li>#}
  20.                             <li> {% if article.stared %}<span class="uv-icon-star uv-pre"></span>{% endif %} <a href="{{path('helpdesk_knowledgebase_read_slug_article', {'slug': article.slug})}}">{{ article.name }}</a></li>
  21.                         {% endfor %}
  22.                     </ul>
  23.                 {% else %}
  24.                     <p>{{"No Article Found!"|trans}}</p>
  25.                 {% endif %}
  26.             </section>
  27.         </div>
  28.     </div>
  29.     {{parent()}}
  30. {% endblock %}